Den čistých zubů. 23.9.2023

15. října 2023 | Články

Z akce se stala tradice.

Již třetí ročník dne čistých zubů nám připravil Honzík Šrubař a jeho team dentalních hygienistek ze zubního centra ve Valašském Meziříčí. Samozřejmně se s podporou přidalo i město pod vedením pana starosty.Kdo by si myslel,že se jedná pouze o návštvu zubaře je na omylu.Ano hlavní myšlenkou je naučit děti dobré péči o chrup, protože právě zanedbání péče o chrup je jistý problém v budoucnosti a kdo má se zuby problémy ví, že dát zuby do kupy není zrovna nejlevnější.

A aby pro děti, byla tato akce atraktivní zajistil pan starosta Stržínek doprovodný program v podobě ukázek MP,psovodů a svůj program si připravil i domeček .O oběd se postaralo KFC.

Ano možná teď někteří zalomí rukama a řeknou si,že KFC přece není zdravé atd atd,ale děti mají zdravou stravu po celý rok a zaslouží si ochutnat alespoň jednou za čas i nějaký ten fast food.

Děkuji tímto všem, kteří se na akci podíleli.

A že tato akce narůstá na oblibě svědčí i to,že se ji letos účastnilo několik dětských domovů Jak ze Zlínského kraje,tak i Olomouckého. A dle mých informací je toho jediná akce svého druhu v naší republice